RATBV crește de astăzi numărul de curse ce vor fi efectuate pe liniile 9 (Rulmentul – Stadionul Municipal) și 15 (Triaj – Avantgarden)

RATBV va crește de astăzi, 10 mai, numărul de curse ce vor fi efectuate pe liniile 9 (Rulmentul – Stadionul Municipal) și 15 (Triaj – Avantgarden). La această suplimentare se adaugă și unele schimbări de trasee, astfel că zona Coresi va fi semnificativ mai bine deservită de transportul public.

Concret, pe traseul cu nr. 9 vor circula de vineri, în zilele lucrătoare, la orele de vârf, patru autobuze în loc de trei, rezultând o frecvență a trecerilor prin stații de circa 17 minute, iar pe linia 15 vor circula, în intervalele menționate, patru autobuze în loc de două, câte sunt acum, fiind obținută o frecvență a trecerilor prin stații de circa 16 minute.

Citeste și:  Polițiștii de la transporturi verifică sute de trenuri și gări la nivel național: Amenzi de peste 70.000 de lei impuse

În ceea ce privește modificarea traseelor:

– Linia 9 nu va mai intra pe platforma Coresi și nu va mai deservi stațiile ”Auchan Coresi” și ”Cineplex”. Această din urmă stație va fi desființată.

– Linia 15 va fi deviată de pe strada Zaharia Stancu (stația CORESI 2) pe strada Tudor Arghezi, strada Henri Coandă, platforma CORESI, pentru a deservi stația AUCHAN CORESI, apoi va ieși din nou pe strada Zaharia Stancu pentru stația 13 Decembrie.

Pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe cele două trasee au fost postate astăzi noile grafice de circulație, după cum urmează:

– Linia 9 – plecări din Rulmentul – https://www.ratbv.ro/afisaje/9-intors.html

Citeste și:  Jandarmii brașoveni, la datorie

– Linia 9 – plecări din Municipal – https://www.ratbv.ro/afisaje/9-dus.html

– Linia 15 – plecări din Triaj – https://www.ratbv.ro/afisaje/15-intors.html

– Linia 15 – plecări din Avantgarden – https://www.ratbv.ro/afisaje/15-dus.html

Afișele cu noile orare, din stații și de pe site, poartă mențiunea ”Valabil din 10.05.2024”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.