RATBV extinde serviciul: Noi curse pe două linii metropolitane

Transportul public operat de RATBV pentru comuna Vulcan cunoaște o nouă etapă de dezvoltare începând de sâmbătă, odată cu adăugarea curselor efectuate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale pe linia 120 (Brașov – Cristian – Vulcan). Începând cu 18 mai 2024, traseul între terminalul Stadion Municipal și capătul de linie Primăria Vulcan este deservit și în aceste zile, conform următorului program de plecări: din terminalul Stadion Municipal: 8:30, 10:40, 15:55 și 17:50; din capătul de linie Primărie Vulcan la orele: 9.00; 11.09; 16.25; 18.20.

Începând de sâmbătă, traseele din comunele Vulcan și Cristian au fost mai bine deservite, deoarece au fost date în folosință două noi stații pe raza UAT Cristian, unde vor opri autobuzele de pe liniile 110 (Brașov – Cristian) și 120 (Brașov – Cristian – Vulcan). Noile stații sunt denumite ”Caraiman” și ”Mircea Eliade”. Astfel, configurația traseelor este următoarea:

  • Pentru linia 110, între stația LATERALĂ și stația CÂNTAR VULCANULUI, autobuzele vor opri în următoarele stații: LATERALĂ, CARAIMAN, N. TITULESCU, MIRCEA ELIADE, CÂNTAR VULCANULUI;
  • Pentru linia 120, între stația LATERALĂ și stația CARTIERUL FLORILOR, autobuzele vor opri în: LATERALĂ, CARAIMAN, N. TITULESCU, CARTIERUL FLORILOR; iar între stația PRIMĂRIA VULCAN și stația CÂNTAR VULCANULUI, vor opri în: PRIMĂRIA VULCAN , MIRCEA ELIADE, CÂNTAR VULCANULUI.
    Citeste și:  Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.