RATBV scumpește biletele

De la începutul anului viitor intră în vigoare noul plan tarifar pentru transportul public de persoane efectuat de RATBV S.A. pe traseele din municipiul Brașov.

Astfel, de la 1 ianuarie 2019, prețul unui abonament lunar pe toate liniile va fi de 85 de lei, iar prețul unei călătorii va fi de 2,5 lei.

Vor fi modificate și tarifele pentru călătorii care beneficiază de diverse reduceri, astfel că, de exemplu, prețul unui pachet de două călătorii pentru pensionari va fi de 2,5 lei. Noile tarife vor fi afișate la toate punctele de vânzare și pe site-ul societății, respectiv www.ratbv.ro.

Prețul biletului contravențional va rămâne 60 de lei, însă noul Plan tarifar include și un nou titlu, respectiv cel de „Bilet cu suprataxă pentru nevalidare abonament – 10 lei”.

Citeste și:  Cireașa de pe bloc. Top 5 materiale de construcții care s-au scumpit

Conducerea societății RATBV S.A. îi roagă pe toți clienții săi să manifeste înțelegere față de aceste modificări de tarife și precizează că, în actualul context economic, ele sunt obligatorii pentru a putea menține și crește calitatea serviciului de transport public de călători în municipiul Brașov.

Conducerea RATBV mai perecizează că ultimele modificări de tarife la transportul public de călători au avut loc în municipiul Brașov în urmă cu șase ani (ianuarie 2013) pentru bilete și în urmă cu trei ani (ianuarie 2016) pentru abonamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.