RE/MAX România își extinde rețeaua cu 5 noi francize în orașe cheie, dintre care una în Brașov

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, își întărește prezența pe piața locală prin inaugurarea a cinci noi francize strategice. Noile birouri, amplasate în București, Brașov, Sibiu, Constanța și Baia Mare, sunt conduse de lideri cu viziuni ambițioase, orientați către dezvoltare sustenabilă și succes pe termen lung.

Andrei Dodon și Emil Oprea sunt cei doi B/O care au pus bazele biroului RE/MAX Estates din Brașov.

Printre planurile lor pentru noua franciză se numără utilizarea tehnologiilor avansate digitale pentru a optimiza procesele de vânzare și marketing, extinderea portofoliului de proprietăți și fidelizarea clienților prin servicii de înaltă calitate.

Citeste și:  Mayumi Kanagawa din SUA a câștigat Concursul Internațional George Enescu 2024, Secțiunea Vioară

Franciza RE/MAX este alegerea ideală pentru cei vor să intre în industria imobiliară datorită reputației globale solide și încrederii pe care o inspiră într-o piața competitivă. Beneficiile oferite includ accesul la tehnologie avansată și gestionarea clienților, formare continuă de înaltă calitate și o rețea extinsă de colaborare la nivel mondial, toate contribuind la creșterea rapidă a cotei de piață și a veniturilor francizatului” a declarat Andrei Dodon.

Anterior lansării în antreprenoriat imobiliar sub brandul RE/MAX, acesta a activat în sectorul bancar, unde a acumulat peste nouă ani  experiență în gestionarea finanțelor și relațiilor cu clienții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.