Realizatorul „Wild Carpathia” s-a mutat în satul Șirnea

Charlie Ottley, cel care a promovat România cu celebra serie „Wild Carpathia”, s-a mutat recent în satul Șirnea, din județul Brașov. Britanicul a cumpărat acolo o veche gopodărie și a muncit cot la cot cu meșterii locali pentru a fi adusă în cele mai bune condiții.

În timpul renovărilor, Charlie Ottley a avut grijă ca noua lui gospodărie din satul Șirnea, să nu își piardă farmecul de odinioară. De la fereastră, el și iubita lui pot admira acum, crestele Craiului și casele tradiționale risipite pe dealurile din jur. Locuința tradițională are acum toate facilitățile și astfel, Charlie Ottley îi îndemnă și pe alții să procedeze la fel.

Citeste și:  Acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigarete

Trebuie să arătăm că aceste case pot fi refolosite, toată mobila pe care o avem aici am luat-o și am refolosit-o, am găsit lămpi la mâna a doua, paturi, totul, nimic nu este nou, totul este vechi, antic. Am vrut să fie tradițională și stilată, dar combinată de asemenea cu tehnologie modernă.”, a declarat pentru presă, Charlie Ottley.

Celebrul jurnalist își propune să schimbe modul în care se face turism în zonă și să creeze o nouă viziune asupra acestui segment. Acesta speră să îi convingă pe localnici și pe investitori să păstreze tot ce e vechi și valoros.

În continuare, britanicul plănuiește să reconstruiască un vechi hambar și să se mute acolo pentru a putea primi turiști în căsuța deja reabilitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.