Restricții de circulație pe ruta Livada Poștei – Poiana Brașov, în weekendul 19-20 octombrie

În acest weekend, 19 și 20 octombrie, vor fi impuse restricții de circulație pe ruta Livada Poștei – Poiana Brașov, din cauza desfășurării evenimentului sportiv „Linia 20”.

Iată care sunt intervalele orare în care traficul va fi restricționat:

  • Sâmbătă, 19 octombrie: între orele 14:00 și 18:00
  • Duminică, 20 octombrie: între orele 09:00 și 11:30, respectiv 13:00 și 15:30

Organizatorii evenimentului „Linia 20”, Asociația Cetatea Brașov, au luat această decizie pentru a asigura siguranța participanților la cursă. Traseul competiției se suprapune cu porțiuni ale drumului care leagă Livada Poștei de Poiana Brașov, iar restricțiile de circulație sunt necesare pentru a evita orice incident.

Citeste și:  18 şi 19 octombrie - primele evenimente în format fizic din cadrul SETbv 2024

Organizatorii evenimentului recomandă șoferilor să utilizeze ruta alternativă Râșnov – Poiana Brașov pentru a ajunge la destinație în intervalele menționate.

Pentru informații suplimentare despre restricțiile de circulație și despre concursul Linia 20, vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: www.linia20.ro.

Despre Linia 20

Linia 20 este un concurs de ciclism de șosea care se desfășoară anual în zona Brașovului și care atrage un număr mare de participanți și spectatori. Traseul concursului include celebra urcare de la Livada Poștei la Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.