Revelion în Piaţa Sfatului

Şi anul acesta Primăria Braşov s-a gândit să le ofere localnicilor şi turiştilor un program artistic la cumpăna dintre ani. Spectacolul va începe la ora 22:30 cu muzică populară în interpretarea celor două „gemene ale folclorului maramureșan“, Suzana și Daciana Vlad. Ele vor fi urmate de Ciro de Luca, un fost carabinier italian care a făcut carieră în muzică și s-a stabilit în România. În jurul orei 23:45 va începe show-ul Phoenix. Trupa își va întrerupe concertul pentru trecerea în noul an și va continua după focul de artificii.

„Vă invit pe toți în Piața Sfatului, în noaptea de Revelion, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an, așa cum împreună am făcut din Brașov un oraș mai bun și mai frumos în anul care se încheie, un an important și pentru România. La mulți ani, brașoveni și turiști, la mulți ani, Brașov, la mulți ani, România!“, a spus primarul George Scripcaru. Brașovenii și turiștii care ajung în Piața Sfatului de Revelion vor avea parte de concerte și foc de artificii. 

Citeste și:  Dezbatere despre finanțarea și implementarea proiectului de conectare a Aeroportului din Ghimbav la rețeaua feroviară națională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.