Rock FM Brașov anunță schimbări în grila de programe!

În ședința CNA din 9 mai 2024, Rock FM – licența Rock FM Brașov a fost prelungită pentru o durată de 9 ani. Proiectul editorial prezentat în fața board-ului CNA conține și câteva modificări.

Astfel, de miercuri, 15 mai 2024, Rock FM Brașov își va surprinde ascultătorii cu o serie de modificări în grila sa de programe. Aceste schimbări își propun să ofere o experiență radio mai dinamică și mai captivantă, adaptată preferințelor și intereselor publicului din Brașov și împrejurimi.

Ascultătorii vor observa modificări în orarul emisiunii „Rockaholic”, prezentată de Florin Nicolescu. Ea se va auzi la Radio Rock FM Brașov-Săcele, de luni până vineri între orele 10:00 – 13:00, pe frecvența 89,5 FM.

Citeste și:  Acţiune de amploare pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigarete

„Rockaholic” vine cu mult Rock de calitate, informații locale, știri sportive, povești cu și despre artiști si multe alte surprize. Echipa Rock FM Brașov va oferi o mai mare interacțiune cu ascultătorii prin intermediul concursurilor, informațiilor locale, cu accent pe cele de timp liber, cultură și sport.

Totodată ascultătorii Rock FM Brașov vor fi la curent cu cele mai importante știri din orașul de la poalele Tâmpei, prezentate de Adina Deliu și Dragoș Popa, de luni până vineri între orele 08:00-14:00, retrospectiva zilei de la ora 20:57, dar și retrospective săptămânale, difuzate în wekeend de la orele 19:57 și 20:57 de minute.

Citeste și:  Cetățenii din străinătate vor putea vota prin corespondență la alegerile parlamentare și prezidențiale

Aceste schimbări marchează un pas important în evoluția Rock FM Brașov și reflectă angajamentul continuu al postului de radio în crearea unei experiențe de ascultare de înaltă calitate.

Pentru mai multe informații sau feedback cu privire la noul program, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail brasov@rockfm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.