România a pierdut ultimul meci de polo din grupe la Jocurile Olimpice Paris 2024, părăsind competiția olimpică

România a pierdut ultimul meci de polo din grupe la Jocurile Olimpice Paris 2024, părăsind competiția olimpică.

Meciul cu Muntenegru s-a încheiat cu scorul 10-7, într-o partidă pe care tricolorii au abordat-o cu mai multă încredere și care a beneficiat și de o galerie foarte activă și un public numeros.

Pentru cea mai tânără națională de la Paris 2024 și un proiect de reconstrucție aflat încă la început, calificarea și prezența la Jocurile Olimpice, după 12 ani de absență, reprezintă o reușită. Neșansa a făcut să facem parte dintr-o grupă extrem de dificilă, cu Grecia, vicecampioana olimpică, Croația, campioana mondială, și Italia, vicecampioana mondială, astfel că România a încheiat turneul olimpic pe ultimul loc, 12, fără nicio victorie.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Băieții, antrenați de Bogdan Rath, au dat totul în bazin și au luptat până la capăt, cu inimile pline de speranță, fiecare meci fiind o provocare și o oportunitate de a acumula experiență valoroasă, pe care să o fructifice în anii care vin.

Aseară au marcat pentru România:

  • Tudor Fulea 2
  • Francesco Iudean 1
  • Matei Lutescu 1
  • Andrei Țepeluș 1
  • Silvian Colodrovschi 1
  • Vlad Georgescu 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.