România debutează cu o victorie istorică la EURO 2024

Naționala României a obținut o victorie impresionantă în meciul de debut la Campionatul European de Fotbal – EURO 2024, învingând Ucraina cu scorul de 3-0. Meciul s-a disputat astăzi, pe Football Arena din Munchen, în cadrul Grupei E.

Tricolorii au reușit o performanță remarcabilă, obținând a doua victorie din istoria lor la Campionatul European, la 24 de ani de la victoria cu 3-2 împotriva Angliei. Deși nu erau favoriți în acest meci, românii au demonstrat o strategie impecabilă și au dominat jocul, marcând prin Nicolae Stanciu (minutul 29), Răzvan Marin (minutul 53) și Denis Drăguș (minutul 57).

Ucraina a început meciul cu posesia, însă România s-a apărat compact și a reușit să neutralizeze jucători importanți precum Mudrik (Chelsea), Țîgankov (Girona) și Dovbik (Girona), golgheterul din La Liga, cu 24 de goluri.

Citeste și:  CSM Corona Brașov, detronată în Erste Liga! Surpriză uriașă la Brașov

Această victorie istorică reprezintă un moment important pentru fotbalul românesc și un început promițător pentru parcursul României la EURO 2024.

MUNICH, GERMANY – JUNE 17: Players of Romania pose for a team photograph prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Romania and Ukraine at Munich Football Arena on June 17, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Carl Recine/Getty Images)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.