S-a încheiat cea de a 43-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii de Cameră – Brașov

Ieri seară s-a încheiat cea de-a 43-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii de Cameră, marcând o revenire magnifică cu nouă evenimente care au evidențiat frumusețea și diversitatea muzicii de cameră.

Concertul susținut de Orchestra de Cameră a Filarmonicii Brașov pe scena Sălii Patria, alături de soliștii Filip Papa și Sebastian Tegzeșiu, a fost un final memorabil pentru acest festival. Printre spectatorii de seamă s-au numărat primarul Allen Coliban și alți invitați distinși din oraș și din străinătate, care au venit să se bucure de această serată culturală excepțională.

Împreună, artiștii au adus la viață un program remarcabil compus din Concertul nr. 1 pentru violoncel de Joseph Haydn, Concertul nr. 1 pentru vioară de Wolfgang Amadeus Mozart și Serenada pentru orchestră de coarde de Piotr Ilici Ceaikovski. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și sperăm să vă revedem atât la următoarea ediție, cât și la concertele din stagiune, pentru mai multe seri pline de inspirație și muzică excepțională.

Citeste și:  Rata şomajului a fost de 5,3% în luna martie, potrivit datelor INS

Activitățile Filarmonicii Brașov sunt susținute de către Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.