S-a lansat Allview CityZEN – mașina electrică de 8000 € ce poate fi condusă condusă de la 16 ani. Testată pe străzile Brașovului

Brașovenii de la Visual Fan lansează linia de business Allview Auto! A fost lansat oficial modelul CityZEN, o mașină electrică dedicată în primul rând traficului urban și deplasărilor extraurbane scurte. Potrivit oficialilor Allview, CityZEN este alegerea ideală pentru șoferii începători, elevii de 16 ani+, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii. Prețul de start este de 15.980 de euro, însă cu un voucher Rabla Plus se poate cumpăra cu doar 7.990 de euro!

Lansarea marchează extinderea activității cu o nouă linie de business, ALLVIEW AUTO, ce are ca obiectiv principal oferirea de soluții de mobilitate sustenabilă și accesibilă, răspunzând astfel, nevoilor critice de mediu ale societății și ale clienților.

Citeste și:  Alexandru Bologa este campion paralimpic la judo

“Decizia de a deschide o nouă linie de business, este un pas firesc în dezvoltarea businessului nostru. În cei peste 20 de ani de activitate, compania s-a reinventat și adaptat continuu la tendințele globale, pentru a rămâne alături de clienți și pentru a le oferi soluții accesibile. Într-un domeniu de activitate aflat într-o permanentă schimbare și dezvoltare, este esențial nu doar să identifici domeniile și industriile în cadrul cărora un nou val de inovare este în plină desfășurare, ci și să identifici plusul de valoare pe care îl poți adăuga. Datorită istoriei companiei și a sinergiilor dintre diferitele activități, mărci specializate și competențe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piața de e-mobility”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

Noul CityZEN beneficiază de 2 ani sau 50.000 km garanție generală și una de 5 ani sau 80.000 de km pentru baterie. Poate fi comandat direct de pe site-ul companiei allview-auto.ro sau prin rețeaua de dealeri autorizați. Prețul de start este de 15.980 de euro, însă cu un voucher Rabla Plus se poate cumpăra cu doar 7.990 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.