S-au lansat noile zboruri directe de la Brașov către Budapesta

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, marchează astăzi o etapă importantă pentru călătoriile aeriene din Brașov, odată cu decolarea zborului inaugural Brașov-Budapesta, deschizând noi oportunități de călătorie pentru locuitori și vizitatori deopotrivă.
Această nouă rută va opera de trei ori pe săptămână, oferind zboruri directe și convenabile în zilele de marți, joi și sâmbătă.
Prin introducerea acestei rute, călătorilor le este mai ușor ca niciodată să exploreze captivantul oraș Budapesta, o destinație renumită pentru istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și atracțiile culturale. Fie că plănuiți o escapadă sau o călătorie de afaceri, Budapesta oferă o multitudine de experiențe, de la emblematicul Castel Buda și băile termale până la viața de noapte animată de pe malul Dunării.


Atracții turistice de neratat în Budapesta
– Castelul Buda, un castel istoric și un palat al regilor maghiari.
– Clădirea Parlamentului, una dintre cele mai vechi clădiri legislative din Europa, care oferă o
frumusețe arhitecturală uimitoare.
– Baia Termală Széchenyi, unul dintre cele mai mari și mai renumite complexuri de spa din
Europa.
– Bastionul Pescarilor oferă priveliști panoramice ale Budapestei, mai ales la apus.
– Piața Eroilor, o piață importantă din Budapesta, renumită pentru statuile reprezentative ale celor Șapte Căpetenii ale Maghiarilor.


Explorează cele mai frumoase locuri din Ungaria
Călătorii din Brașov se pot bucura acum de atracțiile culturale și deliciile culinare ale Ungariei, de la regiunile viticole din Tokaj la peisajele pitorești ale lacului Balaton. Această nouă rută nu numai că îmbunătățește conectivitatea, dar îmbogățește și experiența de călătorie, aducând tot ce este mai bun în Ungaria mai aproape de oamenii din Brașov și din împrejurimi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să lansăm zborul direct de la Brașov către Budapesta. Această nouă rută nu numai că întărește legăturile dintre România și Ungaria, dar oferă, de asemenea, o oportunitate fantastică pentru oamenii din Brașov și din regiunile învecinate de a explora una dintre cele mai captivante destinații din Europa. Ne angajăm să oferim opțiuni de călătorie convenabile, fiabile și plăcute, iar acest nou zbor este o dovadă a dedicării noastre de a oferi cele mai bune tarife pasagerilor noștri români, permițându-le să descopere Europa și nu
numai cu Wizz Air.”


    Wizz Air, compania aeriană europeană ultra low-cost cu cea mai rapidă creștere, operează o flotă de 214 aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști dedicați în domeniul aviației oferă servicii superioare și tarife foarte mici, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 62 de milioane de pasageri în anul financiar 2024, ce s-a încheiat la 31 martie 2024. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra sub simbolul WIZZ. Compania a fost numită recent „Top 5 cele mai sigure companii aeriene low-cost din lume în 2024” de către airlineratings.com, singura agenție de evaluare a siguranței și a produselor din lume, și „Compania aeriană a anului” de către Air Transport World în 2020, precum și „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards în 2019 și în 2023. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută ca fiind „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards în 2021-2023 și „Grupul aerian al anului în materie de sustenabilitate globală a mediului” de către CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022-2023.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.