Șaguniști de top: 10 elevi cu media 10 în acest an! O clasă de excepție își ia rămas bun de la gimnaziu

Emoții și bucurie ieri la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, unde singura clasă a VIII-a a liceului a sărbătorit încheierea gimnaziului. Cu 10 elevi având media generală 10 și aproape toți ceilalți elevi fiind premianți, această clasă a demonstrat un nivel academic excepțional.

Diriginta clasei, prof. Andreea Bell, și-a exprimat mândria față de elevii săi:O clasă minunată, 32 de elevi în clasă. Nu a fost ușor, toți elevi foarte buni, motivați, foarte ambițioși și competitivi, ceea ce se reflectă și în premiile pe care le-au luat. 10 elevi cu media 10 și aproape toată clasa premiată cu premii, mențiuni. Cu toții își doresc să rămână în Șaguna și să intre la diverse profiluri. Eu sper să-i revăd pe toți.”, potrivit Radio România Brașov FM.

Citeste și:  7 persoane aflate în situații critice salvate de pompieri în ultimele 24 de ore

Șefa de promoție, Ilinca Lihaci, a încheiat gimnaziul cu media 10 pe linie. Ea a împărtășit secretul succesului său: „Inițial, în clasa a 5-a eu nu știam că există premii și premiul întâi. Când am aflat că am luat, în clasa a 5-a, premiul întâi, m-am gândit că dacă am reușit atunci o să reușesc și în ceilalți ani. A fost un scop pe care mi l-am pus și de care sunt foarte multe de mine că am reușit să-l ating. În continuare aș vrea pe mate-info, sper la Șaguna? Aici sunt foarte multe tradiții, deși în clasa a 5-a poate nu am avut parte de toate din cauza pandemiei, sunt o grămadă de activități, Șaguna Fest fiind un exemplu care va începe în curând. Echipa școlii, colegii mei au fost la NASA„, citată de Radio România Brașov FM.

Citeste și:  Voucherele de vacanţă au avut un impact pozitiv semnificativ, mai ales în perioadele de extrasezon

Un alt elev remarcabil a subliniat importanța echilibrului între învățare și relaxare. Această generație de șaguniști de excepție promite să aibă un viitor strălucit și să ducă mai departe renumele liceului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.