Salvamont Brașov obține Certificarea ISO 9001:2015, demonstrând excelență în Managementul calității și dedicație pentru siguranța montană

Începând de ieri, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Brașov, marchează un moment important în evoluția sa prin obținerea certificării ISO 9001:2015. Acest standard internațional atestă excelența în managementul calității și reprezintă un angajament ferm al echipei noastre de a îmbunătăți continuu procesele interne pentru a asigura un nivel înalt de performanță și profesionalism în toate activitățile.

Certificarea ISO 9001:2015 nu este doar o recunoaștere a sistemelor de management al calității, ci și un impuls pentru menținerea unor standarde ridicate care să îndeplinească așteptările crescute ale beneficiarilor serviciilor de salvare montană și speologică. Adoptarea principiilor ISO 9001 întărește angajamentul Salvamont Brașov față de cetățeni și reprezintă un pas semnificativ în consolidarea încrederii comunității în serviciile.

Citeste și:  Cetatea Făgărașului, accesibilă și nevăzătorilor! O machetă tactilă inaugurată în curtea interioară

Astfel, SPJ Salvamont – Salvaspeo Brașov demonstrează că este dedicat nu numai să intervină rapid și eficient în situații de urgență, dar și să gestioneze fiecare aspect al operațiunilor cu maximă rigurozitate, conform unor standarde internaționale recunoscute pe domeniul situațiilor de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.