Salvamontiștii brașoveni deschid ușile „Școlii Altfel” cu ateliere captivante și activități educative

Salvamontiștii brașoveni au dat startul, ieri, unei noi serii captivante de ateliere și activități educative, organizate cu ocaziei “Școlii Altfel”. Sub supravegherea și coordonarea dedicată a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, elevii brașoveni au avut posibilitatea de a descoperi tainele activității de salvare montană.

Elevii au avut ocazia să descopere nu doar frumusețea, dar și provocările pe care le prezintă mediul montan. Aceștia au fost extrem de entuziasmați să învețe despre regulile esențiale de comportament în munte și cum să acționeze în caz de accidentări. De asemenea, au fost fascinați de echipamentele și dronele folosite în misiunile noastre de salvare – un adevărat spectacol tehnologic la îndemâna tinerilor curioși.

Citeste și:  Vinerea Mare! Creștinii ortodocși și greco-catolici își amintesc de jertfa lui Iisus Hristos

Activitățile educative organizate de SPJ Salvamont – Salvaspeo Brașov vor continua pe parcursul întregii săptămâni și se vor desfășura atât la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan, în școlile brașovene și în unități de învățământ din județul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.