Scapă de grija avansului uriaș la cumpărarea unei locuințe noi! Alphaville Arena Brașov propune avans mic: 10.000 € și numai 5% TVA până la finalul anului 2022

Îți dorești o nouă locuință, dar te sperie avansul uriaș de pe piața imobiliară din Brașov? Alphaville Arena vine în ajutorul celor care doresc să achiziționeze un apartament nou, situat chiar în inima Brașovului. Doar 5% TVA până la finalul anului 2022 pentru apartamentele care se încadrează în plafonul de 700.000 lei, dar și avans mic de numai 10.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere.

Alphaville Arena asigură calitatea și confortul, prin mărci Premium, oferind o mulțime de motive pentru care alegerea unei astfel de locuințe reprezintă soluția ideală pentru viitorul familiei. Alphaville Arena reprezintă un concept architectural unic, cu apartamente noi, confortabile, spațioase şi pline de energie pozitivă, un nou proiect de regenerare urbană, zonă verde si locuri de joacă pentru copii.

Citeste și:  Prețul ridicat al mielului pune presiune pe tradiția mesei pascale

Cei interesați dispun de un avantaj considerabil privind legislația în vigoare și TVA-ul aplicat. Anul acesta a fost ridicat plafonul pentru achizițiile imobiliare care se încadrează în TVA de 5%, la 700.000 lei. Acest plafon ar urma să scadă din nou în 2023, la 600.000 lei, ceea ce ar influența numărul apartamentelor care se vor mai putea încadra în această marjă de TVA.

Avansul de numai 10.000 de euro pentru apartamentele cu 3 camere poate fi un real avantaj pentru viitori proprietari, astfel că aceștia ar putea apela la un credit bancar de abia în 2023, ținând cont că, cel puțin în prezent, indicele ROBOR pare a fi în scadere.

Citeste și:  Guvernul prelungește plafonarea tarifelor RCA până la 30 iunie

Potrivit datelor profit.ro, în prezent, indicele ROBOR la 3 luni a scăzut la 7,94%, de la 7,96%, acest indice fiind cel în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei. Indicele ROBOR la 6 luni a scăzut de la 8,15% la 8,13%.

Ansamblu rezidențial Alphaville Arena este primul cartier rezidențial Smart din Brașov, fiind amplasat pe platforma fostei uzine Fartec, în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, dar și aproape de Centrul Istoric sau de Centrul Civic al Brașovului.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui apartament cu 2 sau 3 camere, cu terasă spațioasă sau balcon intim, cu bucătărie închisă sau open-space, cu spații de depozitare sau loc generos pentru activitățile de zi cu zi, la Alphaville Arena veți găsi apartamentul potrivit.

Citeste și:  Exponate inedite la primul muzeu al sporturilor din România, inaugurat la Brașov

Descoperă și alte facilități sau avantaje pe pagina web a dezvoltatorului AICI.

Dornici de a oferi cele mai bune experiențe, dar și transparență în privința proiectelor, evoluția Alphaville Arena poate fi urmărită pe pagina web oficială a dezvoltatorului AICI. Mai multe informații la numărul de telefon 0727.455.455.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.