Schimbare la conducerea departamentului de expansiune Lidl România

De la 1 mai 2024, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei. Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România. Irina Mușan revine în România după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl.

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, având oportunitatea să se dezvolte și să crească profesional odată cu Lidl în România.

Irina s-a alăturat departamentului de Construcții în 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și de magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl, unde a avut oportunitatea de a își extinde aria de competență și expertiză. Din luna mai a acestui an, va continua să își consolideze cariera în echipa Lidl România, în poziția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune și membru în Consiliul de Conducere al companiei.

Citeste și:  Caravana Shakespeare sosește la Brașov și aduce, în premieră, „Operele complete ale lui Shakespeare”

Funcția va fi preluată de la Dragoș Ionescu, care își va continua parcursul profesional alături de Lidl, trecând într-o nouă etapă a carierei și urmând un nou program de dezvoltare profesională. Dragoș face parte din echipa Lidl de 19 ani, timp în care a contribuit, din poziții strategice, la dezvoltarea continuă a rețelei de magazine și centre logistice Lidl România.

Îi mulțumim lui Dragoș pentru toți acești ani în care a contribuit semnificativ la dezvoltarea rețelei de magazine Lidl și în care a coordonat construirea și utilarea uneia dintre cele mai moderne și sustenabile clădiri de birouri din București, dar și extinderea portofoliului nostru de sedii regionale și centre logistice. Ne bucurăm să o primim înapoi acasă pe Irina, căreia îi dorim mult succes! Sunt sigur că experiența ei vastă va aduce o perspectivă valoroasă care va contribui în mod semnificativ la strategia noastră de expansiune continuă, a declarat Marco Giudici, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Citeste și:  Biciclete gratuite pentru elevii din Cristian! Primăria investește 650.000 de lei pentru a-i pune pe elevi în mișcare

Mă bucur să mă întorc acasă după 10 ani. În continuare ne vom continua misiunea de a le oferi clienților noștri produse la cel mai bun raport calitate preț, în magazine care îndeplinesc cele mai înalte standarde sustenabile din domeniul construcțiilor, consolidând portofoliul Lidl cu centre logistice construite optim pentru activitatea noastră. Sunt recunoscătoare pentru noua oportunitate de a îmi continua parcursul profesional la noi în țară, în această poziție, și sunt încântată să mă realătur echipei Lidl din România”, a declarat Irina Mușan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.