Schimbări în programul de transport public din Brașov: Miercuri liniile RATBV adoptă orar de duminică, iar traseele către Poiana Brașov vor fi suplimentate la cerere

RATBV informează că, în conformitate cu prevederile legale, în ziua liberă de miercuri, 24 ianuarie 2024, mijloacele de transport public din Municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov vor adopta programul specific unei zile de duminică.

Pentru a evita eventualele confuzii cu privire la graficul de circulație al autobuzelor și troleibuzelor, călătorii sunt îndemnați să consulte orarele disponibile pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea „Trasee și orare”, precum și în stații. Punctele de vânzare ale biletelor și abonamentelor RATBV S.A. vor funcționa în această zi conform orarelor aplicabile în zilele de duminică.

Pentru evitarea oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană. De asemenea, în toate autobuzele și troleibuzele RATBV plata călătoriei se poate face și direct cu cardul bancar”, au afirmat reprezentanții RATBV.

Citeste și:  Proiectul de robotică și programare Meet and Code "O călătorie în Univers cu BIT și EVO", pentru elevii pasionați de astronomie și tehnologie a luat sfărsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.