Școala Altfel de la Dino Parc Râșnov premiază copiii cu un weekend la munte

Dino Parc Râșnov, fidel misiunii sale educative, oferă copiilor și cadrelor didactice un pachet unic ce conține gratuități, reduceri și evenimente menite să asigure cel mai atractiv spațiu de desfășurare a lecțiilor în cadrul programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde, pe tot parcursul anului școlar 2024-2025:
Activități gratuite:

  • ghidaj specializat – evoluția vieții pe pământ sau dendrologie
  • Olimpiada Dinozaurilor – cu premii personalizate Dino Parc Râșnov
  • spațiu dedicat pentru activități școlare
  • la fiecare 10 copii, un cadru didactic însoțitor beneficiază de gratuitate
    Reduceri:
  • 50% reducere la biletele de acces pentru copii
    Tombolă:
  • un weekend la munte pentru toată clasa

Oferta este valabilă pentru toate grupurile de copii care vin la Dino Parc Râșnov prin programele Școala Altfel și Săptămâna Verde*.
Weekendul la munte pentru toată clasa poate fi câștigat prin participarea la tombola organizată cu extrageri în două etape, la 1 Decembrie 2024 și la 1 Iunie 2025. Copiii și profesorii însoțitori vor fi cazați la Vila Dino din Râșnov și vor participa la activități tematice și montane specifice iernii (lecții de schi) sau verii (drumeții, observarea animalelor sălbatice în cadrul natural, Sleepover la Dino Parc Râșnov etc.). Masa și transportul local sunt incluse în pachet.
Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov declară că, de-a lungul anilor, ”am demonstrat angajamentul semnificativ pentru educația și accesul copiilor la cultură.
Și în acest an le-am pregătit grupurilor de copii care vin să ne viziteze în cadrul programelor Școala Altfel și Săptămâna Verde o ofertă unică, atractivă, menită să le ofere o experiență educativă valoroasă. Mai mult, pentru că știm cât de importante sunt momentele petrecute alături de colegi în acești ani formativi, ne bucurăm să le putem oferi copiilor și o tombolă prin care pot câștiga o nouă experiență la munte, cu
jocuri și activități distractive”.
Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, întoarce astfel, cu bucurie, o parte din succesul pe care îl înregistrează, fiind un reper în turismul național, statut certificat de premiile obținute în cei 9 ani de activitate: Destinația Anului 2023 în România, locul 3 în Europa în topul celor mai populare parcuri de distracții, premiul „Tripadvisor Travelers Choice Award” și Top 50 destinații
pentru copii și familii din Europa.
Dino Parc Râșnov este un veritabil muzeu în aer liber, toate exponatele și expozițiile din parc fiind atestate științific și realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Universitatea din București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați autohtoni și internaționali.

Citeste și:  Proiectul „Muzica românească în Brașov” va fi lansat joi și vineri, la Colegiul Național „Dr Ioan Meșotă” și la clubul Rockstadt

Cadrele didactice vor prezenta la casierie un tabel nominal cu copiii participanți, semnat și ștampilat de direcțiune, din care să reiasă că deplasarea s-a făcut în cadrul programelor Școala Altfel / Săptămâna Verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.