Școala de navigație SetSail pregătește ultimul curs intensiv de Yachting al sezonului, în perioada 2-5 septembrie 2024 

Școala de navigație SetSail anunță organizarea unui curs intensiv de 4 zile destinat obținerii calificării de Skipper pentru ambarcațiuni de agrement. Cursul, care se va desfășura în perioada 2-5 septembrie, va acoperi atât aspecte teoretice, cât și practice ale navigației.

Participanții vor avea ocazia să aprofundeze cunoștințe legate de construcția navelor, motoare, instalații, manevrarea ambarcațiunilor, meteorologie, navigație, salvare pe mare și legislația în domeniu. Partea practică a cursului va include manevre de plecare și acostare, manevre în larg, ridicarea și coborârea velăturii, precum și o expediție nautică cu simulare de om la apă.

Cursul se adresează celor interesați de categoria de licență C, D și S și se va desfășura în zona Limanu/Mangalia. La finalizarea cursului, participanții vor fi pregătiți să conducă în siguranță ambarcațiuni de agrement de până la 24 de metri, cu motor și cu vele.

Citeste și:  Forma de organizare a concursului de rezidențiat va rămâne nemodificată

Pentru grupuri de minim 3 persoane, SetSail oferă un discount de 10%. Mai multe detalii despre program și înscrieri se pot găsi pe website-ul școlii: www.SetSail.ro.

23 sept – 10 oct 2024 – Curs de sailing la București

Pentru cei din București sau pentru cei care doresc să studieze teoria pe îndelete, cursul de la București începe pe 23 septembrie și durează 3 săptămâni de teorie, iar practica se va desfășura la Limanu, timp de 3 zile, în a doua parte a lunii octombrie. Prezența este încurajată în sala de curs, însă orele de teorie vor fi difuzate și online pentru cei din afara localității. Înscrierile se pot face tot prin email la office@setsail.ro.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Practică suplimentară sailing

Începând cu luna august 2024, Școala de navigație SetSail lansează sesiune de PRACTICĂ SUPLIMENTARĂ pe Marea Neagră. 

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a vă consolida cunoștințele și abilitățile dobândite, dar și pentru a petrece timp de calitate pe apă, alături de colegii de curs.

Detalii sesiuni de practică:

  • Weekend-ul 17-18 august: Practică pe ambarcațiunea Life – First 34.7.
  • 27-28 august: Practică acostări pe ambarcațiunea Life + Practică vele pe SetSail – Oceanis 41.
  • 29-30 august: Practică acostări pe ambarcațiunea Life + Practică vele pe SetSail – Oceanis 41.

Locație: Limanu/Mangalia

Prețuri:

  • Practica 1 zi: 150 euro + TVA
  • Pachet 2 zile: 250 euro + TVA
Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

Aceasta este o șansă excelentă pentru voi să continuați să vă dezvoltați abilitățile de navigație și să creați legături puternice cu ceilalți membri ai comunității Set Sail.

Curs de Radiocomunicații GMDSS LRC – 14-16 octombrie 2024

De asemenea, Școala de navigație SetSail vă invită la cursul de radiocomunicații, care se va desfășura integral online (inclusiv examenul), pe platforma Zoom, în perioada 14-16 octombrie 2024.

Acest curs este esențial pentru toți cei care doresc să navigheze internațional, deoarece certificatul radio GMDSS LRC este obligatoriu în multe țări, precum Italia, Grecia, Croația și, chiar și în România, dacă intenționați să navigați dincolo de graniță.

Mai multe informații, pe website-ul școlii: www.SetSail.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.