Seară de muzică și emoție la Făgăraș: Ozana Barabancea și tineri talentați în concert

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19:00, iubitorii de muzică sunt invitați la un eveniment special ce va avea loc în cadrul Amfiteatrului de vară al Cetății Făgăraș. Proiectul „BUCURIE ÎN INIMA ROMÂNIEI” aduce pe scenă o seară plină de emoție, susținută de artiști de renume și tinere talente locale.

Ozana Barabancea, cunoscută și apreciată artistă lirică la Opera Națională București, profesor de canto și compozitor, va interpreta alături de sextetul „Lumini Sonore” și Silviu Biriș o selecție de piese muzicale care cu siguranță vor cuceri publicul.

Evenimentul va fi completat de prezența a doi tineri artiști făgărășeni, Mihai Teacă și Ana Taflan, care vor demonstra că viitorul muzicii românești este unul promițător. Mihai Teacă va încânta cu un recital de pian și voce, precum și cu un duet alături de Ozana Barabancea. De asemenea, el o va acompania la pian pe Ana Taflan, o tânără talentată care a obținut recent trofeul „Felicia Filip” la Concursul de interpretare vocală „Crai Nou” 2024.

Citeste și:  De la dizabilitate la abilitate în doar șase luni – Povestea transformării cu Iulia Dănilă și invitați speciali

Acest eveniment cultural reprezintă o oportunitate excelentă de a petrece o seară plăcută în compania muzicii de calitate, într-un cadru istoric deosebit. Intrarea este liberă, iar organizatorii îi invită pe toți cei interesați să participe la acest eveniment special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.