Seriale de top care îți vor captiva toamna: Ce noutăți aduce Netflix în septembrie 2024

Potrivit informațiilor de pe What’s New on Netflix, în septembrie 2024, Netflix România va introduce o serie de titluri noi, menite să capteze interesul abonaților, inclusiv filme și seriale originale remarcabile:

  • „Twilight of the Gods” – Un serial animat creat de Zack Snyder, inspirat din mitologia nordică, care explorează evenimentele dramatice ce conduc la distrugerea lumii antice, incluzând Midgard și Asgard.
  • „His Three Daughters” – O dramă emoționantă cu Elizabeth Olsen, Carrie Coon și Natasha Lyonne, în care trei surori se reunesc în New York pentru a avea grijă de tatăl lor bolnav. Acest serial va fi disponibil pe Netflix începând cu 20 septembrie.
  • „Nobody Wants This” – O comedie cu Kristen Bell și Adam Brody, care explorează relația neconvențională dintre o femeie agnostică și un rabin nonconformist.
Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Pe lângă aceste producții, Netflix aduce și câteva titluri internaționale notabile, precum drama japoneză „The Queen of Villains” și filmul polonez „Boxer”, care relatează povestea unui tânăr boxer în perioada comunistă.

Acestea sunt doar câteva dintre noile titluri care vor fi disponibile pe Netflix în România în septembrie 2024, oferind o diversitate de opțiuni pentru toate preferințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.