Sezonul 2024 de sailing se apropie de jumătate! Descoperă plăcerea navigării la Școala de navigație SetSail

Luna august este un adevărat răsfăț pentru iubitorii de sailing. Condițiile meteo sunt perfecte pentru o aventură pe mare, fie că ești un skipper experimentat sau doar un începător dornic să exploreze lumea apelor, potrivit celor de la Școala de navigație SetSail.

Zilele moderat călduroase și vântul constant, care se intensifică între orele 9:00 și 17:00, creează condiții ideale pentru sesiuni de sailing sportive dimineața. După-amiaza, te poți relaxa la ancoră într-un golf liniștit, la o baie răcoritoare, ascultând muzică bună și degustând un cocktail răcoritor.

Două regatte în August – 3-4 august și 24-25 august + o preselectie de echipaj de regatta SetSail

Luna august are nu una, ci două, regatte! Cine dorește să experimenteze combinația de adrenalină și distracție poate trimite un email la office@setsail.ro. În plus, instructorul Sorin Drugan organizeaza mâine, 2 august, preselecții pentru echipa de regatte SetSail II. Colegii din echipa SetSail I sunt încântați de parcursul de regatte de până acum și sunt independenți pentru următoarele regatte până la sfârșitul sezonului.

Citeste și:  Forma de organizare a concursului de rezidențiat va rămâne nemodificată

Început de septembrie – 2-6 sept – ultimul curs intensiv al sezonului

Pentru cei care luna august a însemnat doar vacanță, începutul de septembrie oferă ultima ocazie pentru un ocol pe la mare, înainte de job. În patru zile un pasionat de libertate poate să deprindă bazele manevrării unei ambarcațiuni cu motor și cu vele. Apoi puteți să vă pregătiți pentru susținerea examenului de brevet. Astfel va avea timp să navigheze în septembrie-noiembrie pe Marea Neagră sau în Grecia, apoi în iarnă să se gândească la Caraibe sau la noul sezon 2025.

Cum e să navighezi pe Bosfor cu velele? Excepțional!

Navigatul cu vele pe Bosfor este strict interzis! Și amenzile nu sunt mici! Dar cu o singură excepție: BOSFORUS REGATTA. Ziua în care se închide navigația pe Bosfor pentru o competiție cu veliere. 18-23 septembrie este perioada de desfășurare și putem să mai găsim locuri pentru cei interesați. Tot cu un mail la office@setsail.ro.

Citeste și:  Brașovul, în competiția pentru un viitor verde: printre cele 15 orașe din România care visează la neutralitate climatică

Family Catamaran Week – 26 oct – 2 nov – în timpul vacanței de toamnă

De departe cel mai popular program de navigat împreună cu familia din România. Împreună cu navigația zilnică de scurtă durată între insulele grecești și pauzele lungi de baie în apa caldă, săptămâna se bucură și de sărbătorirea Halloween-ului. Se desfășoară de asemenea și concursuri de costumații copii și adulți, de decorare catamarane și de gătit cu temă Halloween, dar și multe alte activități de neuitat. În acest sens, puteți trimite un email la office@setsail.ro și puteți rezerva o cabină pentru 2+1 pers (~1200 eur), două cabine sau un catamaran întreg.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Expediția școala Cyclades XXIX – monohull / catamaran training

Programul de training intensiv în insulele grecești, organizat de Școala de navigație SetSail, se desfășoară imediat după Family Catamaran Week, 2 – 9 nov. În pofida perioadei care poate părea târzie, condițiile sunt ideale atât pentru învățare cât și pentru distracție. Se învață temeinic toate manevrele uzuale pentru monococuri și catamarane după caz.

Pentru mai multe informații puteți contacta Școala de navigație SetSail, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.