Sfaturi importante de la Organizația Mondială a Sănătății. Ce e bine să mâncăm în timpul pandemiei

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), alimentația și hidratarea corespunzătoare sunt vitale în această perioadă. Astfel, specialiștii spun că în această perioadă oamenii ar trebui să consume zilnic o varietate de alimente proaspete, neprocesate, pentru a aduce un aport de vitamine, minerale, fibre și antioxidanți de care are nevoie organismul uman, informează Antena3.
De asemenea, este important consumul de apă, iar zahărul, grăsimea și sarea trebuie evitate, pentru a reduce semnificativ riscul de obezitate, boli de inimă, accident vascular cerebral, diabet și anumite tipuri de cancer.

Citeste și:  România a primit avizul formal al OCDE în domeniul politicilor educaţionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.