Șofer prins cu viteză și numar de înmatriculare fals pe străzile din Brașov

Pe data de 12 aprilie a.c., în timpul activităților de monitorizare și control a traficului rutier, ofițerii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul Rutier au intervenit pentru oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteză excesivă pe bulevardul Griviței din județul Brașov.

Conform raportului oficial, conducătorul autovehiculului a fost oprit întrucât circula cu o viteză mai mare decât cea legală impusă pe acea arteră rutieră. În urma verificărilor inițiale, s-a constatat că autovehiculul prezenta un număr de înmatriculare falsificat.

În consecință, s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. Autoritățile competente au preluat ancheta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Citeste și:  Noile containere anti-urs: O soluție inovatoare pentru protecția împotriva ursului

Cercetările continuă în vederea identificării și sancționării persoanelor implicate în această infracțiune, iar poliția îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație pentru a asigura siguranța și ordinea în traficul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.