Spadasinii brașoveni de la ACS Kids Tâmpa au participat la Turneu Internațional ,,Challenge Wratislavia”, din Polonia

Spadasinii brașoveni, antrenați de Mladin Sorin, au participat în acest weekend la cel mai mare Turneu Internațional ,,Challenge Wratislavia”. Turneul dedicat sportivilor U11, U13 și U15 numit și Mondiale Copiilor s-a desfășurat în localitatea Wroclaw Polonia, sala Orbita. În total, la această competiție au participat 2.314 sportivi din 39 de țări.

Pentru spadasinii brașoveni de la ACS Kids Tâmpa a fost cea de-a doua participare consecutivă. Spre deosebire de anul trecut când ACS Kids Tâmpa a fost reprezentat doar de 4 sportivi, anul acesta numărul s-a dublat, ajungând la 8, și anume: Marinescu Ilinca , Mladin Horia, Barliga Thea, Man Albert, Stoica Andrei, Morariu Răzvan, Mihai Ilarian și Mihai Medeea.

„Sunt mulțumit că am reușit să participăm la această mare provocare, unde am obținut un frumos loc 7 cu Mihai Ilarian. Cu ceilalți sportivi am trecut de grupe reușind să trecem de mai multe eliminări clasându-ne în prima treime a clasamentului. Suntem în direcția bună a lucrurilor, așteptăm cu nerăbdare următoarea provocare!”, a declarat antrenorul Mladin Sorin, la finalul competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.