„Spărgătorul de nuci”, mâine seară, la Filarmonica Brașov

Joi, 14 decembrie de la ora 19.00, orchestra Filarmonicii Brașov dirijată de Radu Popa, va interpreta celebra compoziție Spărgătorul de nuci de P.I. Ceaikovski.

Baletul „Spărgătorul de nuci” reprezintă ultima lucrare a lui de P.I. Ceaikovski din acest gen, având premiera în decembrie 1892. Inspirându-se din narațiunea fantastică a lui E.T.A. Hoffmann, „Spărgătorul de nuci și regele șoarecilor”, baletul țese o poveste captivantă centrată în jurul unei fete care formează o legătură unică cu un spărgător de nuci adus la viață în Ajunul Crăciunului. Împreună, ei pornesc într-o călătorie plină de aventuri, angajându-se într-o luptă aprigă împotriva maleficului Rege Șoricel.

Biletele pentru acest eveniment s-au epuizat, dar veți putea asculta acest concert și de la ora 10.00, la repetiția cu public. Biletele pentru repetiție se găsesc doar la casieria Filarmonicii Brașov, înainte de începerea evenimentului.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.