Spectacol ecvestru de excepție la Herghelia Sâmbăta de Jos

Sâmbăta de Jos se pregătește să găzduiască un eveniment inedit: un spectacol ecvestru care va avea loc pe 17 august, începând cu ora 11:00. Protagoniștii acestei reprezentații unice sunt faimoșii lipițani ai Hergheliei Sâmbata de Jos.

Publicul va avea ocazia să admire eleganța și grația acestor cai nobili, într-un spectacol care promite să uimească prin diversitatea și complexitatea numerelor ecvestre. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar toți cei interesați sunt așteptați să participe la acest eveniment deosebit.

Este cel de-al doilea spectacol din acest sezon și ultimul pe anul acesta. E vorba despre o prezentare a armăsarilor lipițani atât la mână cât și sub șa și înhămați la trăsură. Sunt mai multe momente în acest spectacol în care arătăm măiestria colegilor noștri care lucrează cu armăsarii lipițani, dar și calitatea și valoarea materialului biologic pe care îl crește Herghelia Sâmbăta, care aparține de Regia Națională a Pădurilor Romsilva și este coordonată de Direcția de Creștere și Exploatare a Cabalinelor de Rasă București. Toți cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să ajungă cel puțin cu o oră înainte începerea evenimentului. Noi deschidem la ora 9:00, accesul se face de la ora 9:00, iar spectacolul începe la ora 11:00„, potrivit lui Cosmin Drăgan, șef herghelie Sâmbăta de Jos, citat de Radio România Brașov FM.

Citeste și:  Brașovul, în etapa finală de selecție pentru Misiunea UE 100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic

În prezent, la herghelie, media este de 300 de cabaline din rasa Lipițan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.