Spectacole de teatru, lansare de carte, muzică, workshop pentru copii și multe alte surprize, la Festivalul Monodramei Independente 2024

Pasiunea pentru teatru își va găsi din nou ecou în inima Brașovului, în perioada 11-13 octombrie, odată cu cea de-a patra ediție a Festivalului Monodramei Independente. Organizat de Teatrul Particular Brașov și cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov, evenimentul promite trei zile pline de emoție, artă și interacțiune.

Centrul Cultural Reduta va deveni, pentru al patrulea an consecutiv, gazda unei manifestări culturale care aduce împreună actori, regizori, scriitori și public, într-o celebrare a teatrului în toate formele sale. Ediția din acest an va cuprinde spectacole de teatru, o lansare de carte care va stârni cu siguranță interesul iubitorilor de literatură, momente muzicale relaxante și un workshop dedicat celor mici, care vor descoperi astfel tainele scenei.

Citeste și:  Festivalul pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei” se va desfășura în perioada 30 -31 octombrie, la Cetrul Cultural Reduta

Prețuri accesibile pentru toate buzunarele

Pentru a face evenimentul accesibil cât mai multor persoane, organizatorii au stabilit prețuri avantajoase pentru bilete: 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru elevi, studenți și pensionari la spectacolele din concurs, iar pentru reprezentațiile invitate, prețurile sunt de 50 de lei, respectiv 30 de lei. O noutate plăcută este faptul că un bilet achiziționat oferă acces gratuit la următorul spectacol. Biletele pot fi achiziționate online pe platforma Bilet.ro sau direct de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta.

Festivalul Monodramei Independente este mai mult decât un simplu eveniment cultural. Este un proiect care își propune să unească comunitatea și să promoveze arta și cultura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.