Străini prinși pe aeroportul Otopeni în timp ce încercau să intre cu documente false în Schengen

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă București au depistat doi cetățeni, unul din Palestina și unul din Tunisia care au încercat să intre ilegal în spațiul Schengen, folosindu-se de documente false.

În data de 27.09.2024, polițiștii de frontieră au selectat pentru verificări un cetățean din Palestina și unul din Tunisia, care veneau cu o cursă din directia Amman – Iordania. Persoanele în cauză au prezentat la control un pașaport model Venezuela, respectiv un pașaport Tunisia în care era aplicată o viză Schengen cu însemnele autorităților franceze.

Cu ocazia verificărilor specifice, s-a stabilit faptul că atât pașaportul Venezuela, cât și viza Schengen din pașaportul tunisian sunt false.

Citeste și:  Peste 203.000 de persoane şi aproximativ 68.000 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au dispus măsura interzicerii intrării în Spațiul Schengen pentru cele două persoane, urmând, totodată, ca acestea să fi returante către Amman – Iordania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.