Summer Choir revine la Biserica Neagră într-un concert dedicat compozitorilor Anton Bruckner și Gabriel Fauré @ Vineri, 19 iulie

Biserica Evanghelică C.A. – Parohia Brașov invită publicul meloman la evenimentele culturale care vor avea loc în Biserica Neagră pe parcursul lunii iulie 2024.

În 19 iulie, Summer Choir revine la Biserica Neagră într-un concert dedicat compozitorilor Anton Bruckner și Gabriel Fauré.

Summer Choir este un stagiu coral internațional în cadrul căruia participanții din România și din Europa au ocazia de a se perfecționa sub îndrumarea unor muzicieni de renume internațional: dirijorul Christian Ciucă, organistul Steffen Schlandt și soprana Liliana Faraon.

Foto. Freepik.com @ frimufilms

La finalul repetițiilor vor avea loc două concerte, la Biserica Neagră din Brașov, în data de 19 iulie de la ora 18.00, și la Atheneul Roman din București, în data de 20 iulie de la ora 19.00.

Citeste și:  Ziua Internațională Panda Roșu va fi sărbătorită sâmbătă și la Grădina Zoologică din Brașov

Publicul va avea ocazia să asculte două lucrări de Anton Bruckner, Psalm 146 și Virga Jesse, și două lucrări de Gabriel Fauré, Requiem și Tantum Ergo.

Biletele pentru concertul din Brașov, 19 iulie, se pot achiziționa online de pe platforma booktes.com. Biletele în format fizic vor fi puse în vânzare din 12 iulie la magazinul INSPIRATIO Gift Studio, situat în curtea Johannes Honterus nr. 8 (vizavi de Biserica Neagră). Prețul unui bilet este 50 lei pentru adulți, copiii cu vârste sub 18 ani beneficiind de gratuitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.