Sunteți în căutarea unui apartament? Atenție la calitatea materialelor folosite de constructor! Vezi sfatul experților de la Alphaville Arena

Achiziția unui apartament reprezintă una dintre cele mai mari investiții pe care le facem într-o viață și, cu certitudine, avem o imagine în minte referitor la cum ne dorim să arate apartamentul, înainte de cumpărarea acestuia. Pe piața imobiliară din Brașov sunt foarte multe locuințe de vânzare, iar înainte de a face acest pas, mai sunt câțiva factori importanți pe care viitorii proprietari ar trebui să îi aibă în vedere. Unul dintre acești factori este calitatea construcției, respectiv materialele folosite.

Cât de important este pentru un viitor proprietar să se intereseze dinainte de achiziție despre tipul de materiale pe care le folosește un constructor? Am făcut o vizită la Alphaville Arena, iar experții de acolo au venit cu răspunsul:

“Cei care se află în căutarea unui apartament ar trebui să știe că prețul unul imobil este dat de un cumul de factori, dar una dintre cele mai importante diferențieri între construcții nu este numai amplasarea și compartimentarea, ci și materialele folosite pentru realizarea acelei clădiri. Am întâlnit multe situații în care cumpărătorii au pus în balanță doar diferența de preț dintre constructori, însă au ales apartamente inferioare din punct de vedere al materialelor folosite.”

Alphaville Arena oferă transparență maximă în ceea ce privește materialele și tehnicile de construire folosite, iar în acest fel am aflat ce înseamnă o construcție de calitate.

  • Fundațiile, pereții structurali, centurile și planșeele sunt realizate integral din beton armat;
  • Pentru un plus de siguranță, în cadrul anumitor etape ale construcției am optat pentru folosirea unei clase superioare de beton față de reglementările legii construcților.
  • Vrem să construim atât pentru oameni cât și pentru planetă, tocmai de aceea din dorința de a acționa cât mai sustenabil, am folosit o gamă de beton care are în spate o întreagă muncă de conservare a resurselor naturale, de transformare a deșeurilor în resurse și reducerea de dioxid de carbon datorat dezvoltării accelerate.
  • Închiderile exterioare din beton armat și zidărie din cărămidă;
  • Termosistemul fațadelor este din polistiren expandat de 12 cm si bandou de vată minerală;
  • Balcoanele sau terasele cu parapet plin din beton armat sau din sticlă securizată cu sistemul de balustrade din profile metalice vopsite în câmp electrostatic;
  • Pereții despărțitori între apartamente sunt din zidărie 25 NF Porotherm, ce asigură condiția de izolare fonică conform standardelor europene;
  • Compartimentările interioare din cărămidă Porotherm 11.5 NF
  • Structura de rezistenţă proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale.
  • Certificat energetic clasa A

Un alt avantaj pe care îl oferă dezvoltatorul este monitorizarea în timp a constructiei. Aceasta începe chiar din momentul execuției și este o activitate de culegere și interpretare a informațiilor rezultate din observare și măsurători efectuate pentru a determina eventualele modificări de poziție survenite în decursul timpului, astfel încât să fie asigurată stabilitatea și siguranța în exploatare. Aceste monitorizări ridică gradul de siguranță, previn apariția accidentelor, avariilor si incidentelor.

Mai mult de atât, apartamentele din Alphaville Arena includ deja în preț, încălzire în pardoseală cu garanție 10 ani, dar și sistem Smart Home. Având în vedere faptul că o locuintă este o investiție de viitor, atunci cand aveți copii sau urmează să vă întemeiați o familie, criteriile în alegerea locuinței îi vizează fără dar și poate și pe juniori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.