Sute de brașoveni au sărbătorit în stradă calificarea României în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal

Echipa națională de fotbal a României a obținut calificarea în optimile de finală ale Campionatului European din Germania, după un meci intens încheiat la egalitate, scor 1-1, împotriva Slovaciei. Tricolorii au încheiat Grupa E pe primul loc și vor întâlni în faza următoare Slovenia sau Olanda.

Deși ultima prezență a României în optimile unui turneu final a fost în anul 2000, suporterii din întreaga țară au sărbătorit cu entuziasm această performanță. La Brașov, sute de fani au invadat centrul orașului, într-un marș al bucuriei pe strada Republicii, fluturând un tricolor imens.

Piața Sfatului a devenit epicentrul petrecerii, unde s-a intonat imnul național și s-au scandat încurajări pentru tricolorii. Atmosfera a fost incendiară, iar șoferii entuziaști au blocat strada Mureșenilor timp de zeci de minute, într-un gest spontan de sărbătoare.

Citeste și:  Podul de la Giurgiu-Ruse, va fi închis pe partea bulgară pentru reabilitare, timp de două luni, începând cu data de 9 iulie

Calificarea României în optimi reprezintă un moment istoric pentru fotbalul românesc și o sursă de mândrie pentru întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.