Tânăr arestat după ce a atacat trei persoane în Brașov

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv după ce, în cursul nopţii de joi spre vineri, a atacat cu un obiect contondent alte trei persoane, în municipiul Braşov, acestea ajungând la spital, informează Agerpres.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe strada Cocorului, de la periferia oraşului, este în desfăşurare un conflict.

„Imediat după primirea sesizării, poliţiştii s-au deplasat la adresa indicată, unde au identificat patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie, constatând că cele sesizate se confirmă. Astfel, în urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, una dintre persoane, respectiv un tânăr, de 25 de ani, ar fi agresat fizic, lovind cu un obiect contondent, celelalte persoane implicate în conflict, respectiv doi bărbaţi, de 43 şi 56 de ani, şi o femeie, de 63 de ani. În continuare, persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală, unde au beneficiat de îngrijiri de specialitate, iar după administrarea probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului, (…) pentru 24 de ore”, au informat sâmbătă reprezentanţii IPJ Braşov.

Citeste și:  Nouă imunoterapie disponibilă în România pentru tratamentului pacienţilor cu o formă de limfom non-Hodgkin

Ulterior, după ce a fost prezentat de către procuror în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru infracţiunea de „lovire sau alte violenţe”, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, a mai precizat sursa citată. 

Sursa, Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.