Târgul de Turism al României îşi deschide porţile astăzi; 86 de companii, prezente cu mega oferte pentru vacanţa de iarnă

În perioada 10 – 13 noiembrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism, organizează Târgul de Turism al României – ediția de toamnă. Evenimentul are loc în pavilionul B1 al Centrului Expozițional și înregistrează un grad de internaționalizare de 27%, la #TTR2022 fiind prezenți reprezentanți din 9 țări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România și Turcia.

86 de companii participă la Târgul de Turism al României cu mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în stațiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate, fiind un eveniment la care se alătură agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Citeste și:  În data de 28 martie, Ciolacu a emis decizia finală privind închiderea magazinelor în weekend

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanțe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croația și Dubai, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

De asemenea, cei interesați găsesc la #TTR2022 și pachete promoționale la călătoriile către destinații exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Vă așteptăm la ROMEXPO să alegeți destinația care vi se potrivește la un super preț.

PROGRAM DE VIZITARE

10 – 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00

13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00

ACCES GRATUIT

Explorăm lumea la #TTR2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

www.targuldeturism.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.