TAROM reduce prețurile la bilete ca să poți ajunge în destinații „cu parfum de poveste”

În februarie, lasă exploratorul din tine să decidă: apus de soare peste piramide, safari în deșert sau experiențe de neratat pe malul Mediteranei? Prin noua ofertă valabilă acum, TAROM te trimite vara aceasta în destinații cu parfum de poveste, cu  bilete la preț redus.

Dacă ești fan al apusurilor spectaculoase, plimbărilor lungi pe faleză, culturii și misterelor, în februarie, TAROM vine cu o nouă ofertă specială pentru toți călătorii care și-au propus să exploreze destinații de poveste, în vara lui 2024.  

Astfel, prin oferta specială valabilă 6 zile, în perioada 2-7 februarie 2024, poți achiziționa bilete de avion pentru călătorii în lunile verii (iunie și iulie) la prețuri special reduse.  

Citeste și:  ACS Carla Ritmic Gim Brașov - titlu de Vicecampioană Națională prin Miruna Popescu si calificare la Cupa României la gimnastică ritmică cu 4 sportive

Biletele de avion se achiziționează la prețuri speciale doar în perioada 2-7 februarie 2024, prin oferta TAROM, pentru călătorii în intervalul 1-30 Iunie 2024 (data ultimului retur) și 1-31 Iulie 2024 (data ultimului retur).

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile care oferă opțiuni infinite de distracție și relaxare pentru pasionații de călătorii în sezonul cald sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 120 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

  • București – Atena, Salonic, Sofia – de la 120 Euro pentru călătorii în intervalul 1-30 Iunie 2024 (data ultimului retur);
  • București – Amman, Cairo – de la 200 Euro pentru călătorii în intervalul 1-31 Iulie 2024 (data ultimului retur);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.