„Cerere în căsătorie”, astăzi, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Astăzi, 11 ianuarie, de la ora 19.00, brașovenii sunt invitați la o comedie potrivită pentru întreaga familie. Spectacolul aduce în fața publicului o întâmplare pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: Lomov (Radu Catană), emotiv și ipohondru, își ia inima-n dinți și vine să ceară mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine de moșie, Natalia Stepanovna (Oana Burcescu).

Aceasta, împreună cu mama sa, Anna Pavlovna (Grațiela Popa) formează o echipă ce reușește să-l ducă pe tânărul însurățel de la extaz la agonie.

Dacă Natalia acceptă sau nu propunerea ce i se face, probabil că știți, iar dacă nu știți veți afla. Ceea ce, însă, sigur nu știți (pentru că Cehov nu ne-a spus) este ce se întâmplă după toată această poveste.

Citeste și:  Bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost depistat de polițiști și reținut pentru 24 de ore

Se mărită Natașa sau nu? Haideți să vedem împreună dacă Natalia se mărită cu adevărat, dacă Lomov e un bărbat cu personalitate așa cum își dorește ea, dacă mama poate răsufla ușurată după așa o zi agitată și dacă răposatul Stepan Stepanovici, va avea un ginere așa cum și-a dorit!

Distribuția este formată din actorii: Oana Burcescu, Grațiela Popa și Radu Catană. Regia: Andrei Cotarcea.

Eveniment organizat de David Art & Entertainment

Durata spectacolului:O oră și 15 de minute

Bilete se găsesc aici: www.iabilet.ro/bilete-brasov-cerere-in-casatorie-dupa-anton-pavlovici-cehov-91813

Locația: Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.