Tinerii brașoveni și-au testat abilitățile de protecție civilă la concursul „Cu viața mea apăr viața”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Țara Bârsei” al județului Brașov, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Consiliul Județean Brașov și Coresi Shopping Resort, au organizat ieri, 9 mai, concursul cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”.

Concursul se organizează pe două cicluri, gimnazial și liceal și constă într-o probă scrisă și două probe practice – transportul asistat al unui accidentat, așezat pe targă, pe o distanță de 50 de metri și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.

La linia de start s-au aliniat 12 echipe, dintre care 6 de gimnaziu și 6 liceu, echipele participante reprezentând Școala Gimnazială nr. 19, Școala Gimnazială nr. 2 „Diaconu Coresi”, Colegiul de Științe „Grigore Antipa”, Școala Gimnazială nr. 3 „Pompiliu Dan Zărnești”, Liceul „Petru Rareș” – Feldioara, Liceul ” Sextil Pușcariu” – Bran, Școala Profesională Germană „Kronstadt”, Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național ” Andrei Șaguna” și Liceul Tehnologic „Malaxa” Zărnești.

Citeste și:  Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană

Câștigători au fost toți cei care au concurat și au depus eforturi pentru a obține rezultate cât mai bune, însă, la finalul competiției, clasamentul a fost următorul:

𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐮:

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞 „𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐩𝐚”

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐧𝐫. 𝟐 „𝐃𝐢𝐚𝐜𝐨𝐧𝐮 𝐂𝐨𝐫𝐞𝐬𝐢”

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 „𝐒𝐞𝐱𝐭𝐢𝐥 𝐏𝐮𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐢𝐮” 𝐁𝐫𝐚𝐧.

𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮:

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 – 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 „𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐒̦𝐚𝐠𝐮𝐧𝐚”

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 – 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐆𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐚̆ „𝐊𝐫𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐝𝐭”

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 – 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜𝐚̆ „𝐆𝐫𝐢𝐠𝐨𝐫𝐞 𝐌𝐨𝐢𝐬𝐢𝐥”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.