Tom Cruise va face un salt cu parașuta în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris

Ca parte din predarea stafetei către următorul oraș care va organiza Jocurile Olimpice, Tom Cruise va face o cascadorie și un salt cu parașuta la închiderea JO de la Paris, scrie urban.ro.

O altă cascadorie planificată în Los Angeles, care ar fi făcut parte din același segment de predare-primire din 2028, a fost abandonată din cauza preocuparilor legate de trafic ale LAPD și a problemelor de autorizare ale Comisiei de coastă din California.

Se pare ca Tom Cruise va avea un rol principal în ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 din 11 august, când va sări cu parașuta pe Hollywood Sign în timpul transferului orchestrat catre Los Angeles pentru Olimpiada 2028. Cascadoria a fost deja filmata discret în martie.

Citeste și:  Noua ecotaxă care va obliga românii să recicleze mai multe produse: puncte de colectare vor fi amplasate în toată țara

Cruise a participat la jocurile de la Paris, inclusiv pentru calificarile de gimnastica feminină, precum și pentru competițiile de înot. „Este minunat”, a declarat el pentru Reuters. „Povești grozave, atleți grozavi. Este incredibil ce trebuie să facă, sentimentul de împlinire.”

Citește continuarea articolului, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.