Trei agresori au fost arestaţi, după ce au băgat în spital un bărbat din Săcele

Polițiștii din cadrul Poliției Muncipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei bărbați în stare de arest preventiv, după ce aceștia ar fi agresat fizic o altă persoană.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Barajului, din municipiul Săcele, o persoană ar fi fost agresată fizic.

În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la locul indicat, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel, în urma cercetărilor întreprinse a rezultat că faptul că, pe fondul unui conflict verbal, un bărbat, de 47 de ani, ar fi fost agresat de alți trei bărbați, fiind lovit de către aceștia de mai multe ori.

Citeste și:  Consultări ample pentru definitivarea procedurii de implementare a programului de succes Start-Up Nation

După ce persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, în urma administrării probatoriului, cei trei bărbați agresivi au fost reținuți de polițiști și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, după ce au fost prezentați de către procurorul de caz în fața unui judecător de drepturi și libertăți, pe numele celor trei bărbați au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențeși “tulburarea ordinii și liniștii publice”, în care cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.