Trei brașoveni au fost reţinuţi după scandalul din faţa unui club

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov–Secția 4 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele turbulente în stare de reținere, după ce acestea s-au lovit în timp ce se aflau în zona unui local public.

Cercetările au fost demarate de polițiști după ce aceștia au fost sesizați la data de 3 septembrie, în jurul orei 02.15, cu privire la faptul că mai multe persoane se agresau reciproc.

Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea actelor de violență, respectiv 3 tineri din localitate.

Întrucât materialul probator indica faptul că, prin actele de violență provocate de persoanele implicate, a fost tulburată și ordinea și liniștea publică, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea lor în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de ”lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Citeste și:  „Ecoul Pietrei Craiului” păstrează titulatura de festival național! Tineri artiști din 25 de județe intră, în weekend, în competiția muzicală de la Zărnești (Brașov)

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.