Trei copii și un adult din Brașov, răniți după ce un tobogan gonflabil a fost luat de vânt

Un incident grav a avut loc duminică, 9 iunie, în localitatea Tohanul Nou din județul Brașov, unde un tobogan gonflabil a fost luat de vânt și răsturnat, rănind trei copii și un adult.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 14:30, când rafale puternice de vânt au ridicat toboganul gonflabil, aruncându-l la o distanță considerabilă. În urma incidentului, o femeie în vârstă de 30 de ani a suferit o fractură deschisă la membrul superior, în timp ce cei trei copii, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, au suferit traumatisme cranio-faciale și numeroase zgârieturi.

Echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov au sosit rapid la fața locului, acordând primul ajutor victimelor. Ulterior, acestea au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Brașov și Spitalul Județean Brașov pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Citeste și:  ”Sigur Acasă”, proiect de prevenire a furturilor din locuințe

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul și pentru a determina dacă au fost respectate toate măsurile de siguranță necesare în cazul utilizării toboganelor gonflabile.

Acest incident este al doilea de acest gen petrecut în ultima săptămână în România, după ce un eveniment similar a avut loc la un festival pentru copii din Oradea, unde șase copii au fost răniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.