Trei tineri suspectați de „furt calificat” a unui automat folosit pentru taxe de parcare

Evenimentul a avut loc la data de 8 aprilie, când autoritățile au fost alertate cu privire la furtul unui automat destinat plății taxei de parcare pentru autoturisme, de pe strada Uranus din municipiul Brașov. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 5, cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Poliției Municipiului Săcele, la data de 11 aprilie au fost identificați și reținuți cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, presupuși autori ai furtului.

Suspecții au fost aduși la sediul secției de poliție, unde au fost supuși interogatoriului, după care au fost reținuți și transferați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ pentru o perioadă de 24 de ore. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a solicitat și obținut arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, propunere acceptată de judecătorul de drepturi și libertăți.

Citeste și:  Brașov - dezbatere pentru reducerea abandonului școlar „Pactului pentru Tineri”

În continuare, poliția desfășoară cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz, sub coordonarea procurorului, urmând ca la finalizarea investigațiilor să fie dispuse măsurile legale corespunzătoare. Dosarul penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat” va fi instrumentat cu rigurozitate pentru asigurarea justiției și aplicarea legii în mod corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.