Tribunalul și Judecătoria Brașov își deschid porțile pentru elevi și studenți, duminică, în „Ziua Justiției la Instanță”

Tribunalul și Judecătoria Brașov invită elevii și studenții dornici să descopere tainele sistemului judiciar la evenimentul „Ziua Justiției la Instanță”, care va avea loc duminică, 7 iulie, începând cu ora 10:00.

Această zi specială oferă participanților o oportunitate unică de a explora culisele unui proces penal, de la înțelegerea modului în care se desfășoară până la interacțiunea directă cu profesioniștii din domeniu. Avocați, grefieri, judecători și procurori vor fi prezenți pentru a răspunde întrebărilor și a oferi o perspectivă autentică asupra rolurilor și responsabilităților lor.

Evenimentul va include și prezentarea unor eseuri inspirate, create de liceeni din Brașov în cadrul unui concurs de creativitate pe teme juridice. Un punct culminant al zilei va fi reprezentat de procesele simulate, puse în scenă de studenții Universității Transilvania, oferind o experiență practică și captivantă a funcționării sistemului de justiție.

Citeste și:  Podul de la Giurgiu-Ruse, va fi închis pe partea bulgară pentru reabilitare, timp de două luni, începând cu data de 9 iulie

Intrarea este liberă, iar organizatorii așteaptă cu nerăbdare toți tinerii interesați să descopere lumea fascinantă a justiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.