Trupa Heartbreak Cinema pleacă într-un mini turneu, inclusiv la Brașov

Formația Heartbreak Cinema va pleca, luna aceasta, într-un mini turneu de trei date. Va cânta la Iași, București și Brașov, marcând primele concerte în afara Capitalei.

Primele deplasări reprezintă un moment important pentru fiecare formație. E prima șansă de a te afirma în fața unui public nou și de a-ți duce mesajul dincolo de zona de confort. Heartbreak Cinema, unul dintre cele mai efervescente proiecte noi din spațiul underground autohton pornește în primul său mini turneu. Artiștii vor ajunge la Iași, București și Brașov. 

Trupa a făcut primele valuri mari în peisajul scenei punk bucureștene cu piesele „Fuckaholic” și „Nymphobia”, argumente necesare, dure și explicite, în formă artistică, despre experiențele feminine negative în România. Piesele vorbesc despre abuzurile și incorectitudinea față de femei, cu o voce inovatoare, agresivă și indispensabilă. 

Citeste și:  Teutonic Fest Hărman revine cu o nouă ediție în incinta Cetăţii Medievale @ 27-28 iulie 2024

Iată datele viitorului turneu:

  • 15 mai – Iași, Underground Pub
  • 28 mai – București, Control Club
  • 30 mai – Brașov, Aftăr Hours

„În luna mai plecăm pentru prima dată ca trupă în ceva ce se aseamănă, puțin, cu un turneu: un headline show în mai multe orașe, cu piese noi-nouțe și, cu puțin noroc, fani noi la final. Abia așteptăm să cunoaștem oameni noi din câteva orașe care au fost în «bucket list-ul» nostru de când am început, motiv pentru care am pregătit și câteva bucăți nelansate, încă în lucru, pe care le vom debuta în acest turneu. Ele vor fi cuprinse în albumul nostru de debut, la care muncim de zor să îl facem cât se poate de fain și memorabil. Sperăm să putem adăuga și mai multe opriri la acest turneu în lunile care vin și să cunoaștem cât mai mulți fani din toate colțurile țării”, Radu Bădilaș, basist și fondator Heartbreak Cinema.

Citeste și:  Jazz in the Park a lansat biletele de o zi

Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock și sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel, impunător și plin de narativă.

O formație cu atitudine și multe culori, compusă din Maria Teodora, Radu Bădilaș, Vlad Casian și George Moței, care compun și se exprimă împreună prin muzica lor necenzurată, captivând prin sound design-ul cinematic și ritmurile atipice.

În 2023, Heartbreak Cinema a lansat ‘Fuckaholic’ alături de Iris Danciu (notparamore, ex Jinxy Von D’ers), o colaborare explozivă despre realitatea exasperantă a experiențelor negative feminine.

Trupa a început anul 2024 prin lansarea celui mai nou single, ‘Nymphobia’ – cea mai dark piesă a formației de până acum, prezentând seducția în cea mai violentă formă, unde pielea se dezbracă de erotic, dezvăluind suferință și furie.

Citeste și:  Zoo Brașov marchează Ziua Internațională a Tigrului printr-o serie de activități educative

Acum, Heartbreak Cinema continuă să lanseze muzică și să adune fani noi din toate colțurile țării, iar în timpul dintre concerte, fie în dubă sau în studio, lucrează de zor la albumul de debut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.