Trupa „Improvisneyland” ajunge la Reduta, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului

Centrul Cultural Reduta vă invită să sărbătoriți ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI în compania veteranilor teatrului de improvizație, IMPROVISNEYLAND în 27 martie, de la ora 19.00. Spectacolul este cu audiență generală, fără limită de vârstă sau de râs, iar intrarea este liberă.

Improvisneyland Comedy Show este un spectacol incendiar! Improvisneyland te face să râzi de peste 15 ani de zile! Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România.

Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute. Trupa Improvisneyland este creatoarea Comedy Impro Fest, festivalul unde anual participă peste 15 trupe de teatru de improvizație, iar râsul se întâlnește cu formate inovative. Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are peste 1000 absolvenți fericiți.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

În distribuție:
Axel Moustache, Andreea Samson, Mădălin Mandin, Pavel Bârsan, Andreea Moustache, Beatrice Rubica, Doina Antohi, Radu Ciobănașu, Andreea Mateiu, Marian Hancu, Sergiu Costache

Spectacolul este organizat și produs de The Creative Moustache. Ziua mondială a teatrului este marcată în fiecare an la 27 martie, în vederea conştientizării valorii teatrului în toate formele sale şi promovării activităţii comunităţilor de teatru în întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.