Tur ghidat gratuit în Galeria de Artă Românească, la Muzeul de Artă din Brașov

Miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 17.00, brașovenii sunt invitați să participe la turul ghidat gratuit în Galeria de Artă Românească, fără taxă de ghidaj și doar în baza biletului de vizitare. Acest tur este oferit de către Muzeul de Artă Brașov în ultima zi de miercuri a fiecărei luni.

Turul ghidat susținut de Alexandra Ilnițchi-Ardelean va reliefa momente din evoluția artei românești și brașovene, din secolul XVIII până în perioada postbelică, reflectând asupra unor artiști, curente și genuri esențiale. Prezentarea va scoate în evidență schimbări din lumea artei declanșate de evenimente istorice și socio-politice. Mai mult, va fi o tentativă de a răspunde la întrebarea: ce legătură are arta cu viața?

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie

Alexandra Ilnițchi-Ardelean este referent de specialitate cu atribuții în comunicare și relații publice în cadrul Muzeului de Artă Brașov. Are o experiență de 6 ani în domeniul artelor vizuale și 4 ani în rol de curator și promotor al activității culturale și al valorilor artistice de importanță locală, națională și universală. Poziția pe care o ocupă în cadrul instituției îi oferă cadrul ideal pentru a contribui într-o manieră constructivă la familiarizarea publicului cu domeniile artistice din sfera activităților muzeului.

Participarea la acest eveniment este gratuită și nu necesită programare, iar accesul se face pe baza biletului de vizitare. Durata turului ghidat în Galeria de Artă Românească va fi de aproximativ 1 oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.