Turneul Internațional „Carmen Sylva – 180” continuă

Cu ocazia aniversării a 180 de ani de la nașterea M. S. Regina Elisabeta a României, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, în parteneriat cu Societatea Austro-Română din Viena, Institutul Cultural Român din Viena, Ambasada României în Austria și Amtshaus Hietzing Viena, organizează cel de-al treilea concert al turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”.

            Vineri, 6 octombrie 2023, ora 19:00, la Großer Festsaal des Amtshauses Hietzing din Viena (Hietzinger Kai 1-3), va avea loc cel de-al treilea concert al turneului internațional „CARMEN SYLVA – 180”, concert ce va fi susținut de Rodica Vică – soprană (Austria/România), Adela Liculescu – pian (Austria/România) și Silvia Irina Zimmermann – istoric literar, traducătoare și ilustratoare (Germania/România). Programul concertului va prezenta piese de George Enescu, Agathe Backer Gröndahl, August Bungert, Nicolae Bretan și George Stephănescu și lecturi din opera literară a Reginei Elisabeta a României (Carmen Sylva) într-o selecție de Silvia Irina Zimmermann din volumele originale germane și din traducerile în limba română de George Coșbuc, Dimitrie A. Sturdza, Adrian Maniu și Silvia Irina Zimmermann.  

Citeste și:  Începe Festivalul Național de Muzică „Brașov Live Fest” 2024, la Cinematograful Astra

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, cu rezervarea obligatorie a locului la adresa de e-mail: uawg@rkiwien.at sau pe site-ul www.austrom.eu.

Turneul internațional este co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe informații despre turneului internațional CARMEN SYLVA – 180 pot fi găsite pe site-ul www.carmensylva.musicarte.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.