Ultima zi a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov

Astăzi, 23 februarie, este ultima zi a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov, organizat de First Job School. Anul acesta târgul este organizat în parteneriat cu entități sonore la nivel național  care activează în domenii precum industrie, finanțe-bănci, asigurări, medical și HoReCa. Evenimentul se află la a treizecea ediție, desfășurându-se și în alte orașe precum Miercurea Ciuc, Târgu Mureș, Odorheiul Secuiesc, Sibiu, Cluj și urmând să se organizeze și în Iași.

Cel mai mare târg de locuri de muncă se desfășoară la Casa Armatei și găzduiește peste 60 companii cunoscute din Regiunea Centru și din România care oferă peste 500 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate (producție, administrativ, comerț, servicii, IT, turism, construcții, educați, etc). Astfel persoanele interesate de găsirea unui loc de muncă sau de o schimbare în carieră pot comunica direct cu angajatorii prezenți la eveniment. Locurile de muncă oferite sunt part-time, full time și remote. Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite cât și pentru absolvenți de liceu, studenți, pensionari sau muncitori necalificați. De asemenea sunt oferte și pentru persoanele care doresc să lucreze în străinatate cu salarii pornind de la 2000 euro/lună, fără comision de recrutare.

Citeste și:  Observații solare în parcul Nicolae Titulescu

Amploarea evenimetului este susținută de faptul ca First Job School a reușit să crească atât numărul de companii participante cât și numărul candidaților care trec pragul evenimentului de la o ediție la alta. De asemenea în urma participării la târg un număr însemnat de persoane și-au găsit un loc de muncă sau au făcut o schimbare în cariera.

Reprezentanții parteneriatului încurajează brașovenii să participe la eveniment și îi așteaptă și astăzi (vineri, 23 februarie) începând cu ora 10 la Casa Armatei asigurându-i că vor avea parte de suprize plăcute în ceea ce privește piața muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.